Teambuilding

Een 1e voorwaarde voor succes van een goede samenwerking is een grote betrokkenheid van alle teamleden, leidinggevende en medewerker. De leidinggevende heeft een voorbeeldfunctie, en de teamleden dienen betrokken te zijn. Een succesvol teamlid kan goed samenwerken. Hij/zij hanteert een duidelijke communicatiestijl met als gevolg een beter resultaat en verstandhouding met collega’s.
Uw team kent elkaar en weet veel uitdagingen aan te gaan. Toch heeft u met uw team behoefte om de teamgeest te krijgen en uit te bouwen. Werken wordt plezieriger en effectiever door open en eerlijk mee te doen in het team, bereid te zijn tot het geven, vragen en ontvangen van constructieve feedback. Uiteindelijk levert het werken meer plezier op.

Het werken aan een Team-actieplan krijgt gestalte in het team coachen op samenwerken. Elk team kan mee doen, want het programma is zowel geschikt voor teams die net starten als teams die al langer met elkaar werken.  Standaard is de incompany training. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een outdoor-programma.
 
Doel: Rollen en synergie binnen het team scherp krijgen, naast de verbetering van het gezamenlijk resultaat en het verder uitbouwen van de teammogelijkheden.