Leiden met paarden

Aan het paard kun je de koetsier herkennen, is een oud Hollands gezegde. De Chinese wijsgeer Chuang Tzu zei: ‘Wees als een spiegel. Wie als een spiegel is, heet alles zonder oordeel welkom.’ Een paard doet dit van nature.
Paarden inspireren. We kunnen veel van ze leren, alleen al door te zien hoe paarden en mensen op elkaar reageren. Een paard be- en veroordeelt niet, het reageert precies op de manier waarop er met hem wordt omgegaan. Een paard geeft een absoluut eerlijke reactie en helder inzicht op hoe u in het dagelijks leven ‘de teugels in handen houdt’.

Dit is de basis van hoe Leiderschap met Paarden werkt aan coachend leiderschap. Precies dat gebeurt er tijdens deze training. Het gaat bij Leiderschap met Paarden onder meer over de manier van contact maken, contact onderhouden en opdrachten geven. Paarden geven sneller, eerlijker en eenvoudiger feedback dan mensen kunnen. Paarden tonen ons op een unieke manier interessante perspectieven op leidinggeven. Leiderschap met Paarden nodigt u uit om in alle rust en ontspanning uit te proberen wat u wilt veranderen of verbeteren. In deze training wordt nauw samen gewerkt met Horse Reflection.

Wees als een spiegel. Wie als een spiegel is, heet alles zonder oordeel welkom.