Excellent leiderschap in de Dordogne

Wij een 5-daagse training, op een inspirerende, prachtige locatie in Frankrijk voor met uw collega leiders, of met uw managementteam. Of u komt met uw collega leidinggevenden, of u komt met uw managementteam.
Uw leidersrol of rol met en binnen het team staat centraal. Wie bent u als leider? Het intense en diepgaande programma heeft de focus op het toepassen van uw persoonlijke ontwikkeling van uw werkzame leven als leider t.a.v. uw collega’s of met en binnen uw team. U als mens heeft op uw werk te maken met anderen om te komen tot optimale resultaten.

Na deze intensieve training heeft u uw kwaliteiten en valkuilen, of die van uw team leren kennen. Wij willen een transparant beeld creĆ«ren voor u zelf of met en binnen uw team. Dit vergt van een ieder een kwetsbare opstelling, lerend vermogen en open communicatie. U en collega’s of uw team zullen uiteindelijk beter in staat zijn om optimaal met elkaar te functioneren en om op een efficiĆ«nte en transparante manier de doelen van het bedrijf te behalen.